Engineers voor de machinebouw

Falcon Engineers is gespecialiseerd in het van ontwerpen van ‘custom made’ machines voor zowel de lichte als zware werktuigbouw. Het ontwikkelen van deze machines is een samenspel tussen opdrachtgever en Falcon engineer. Het ontwerp werken wij voor u uit in 3D, zodat u het ontwerp in een vroeg stadium kunt beoordelen. Eventuele aanpassingen kunnen in overleg gedaan worden, waarna we het uiteindelijke ontwerp bouwgereed digitaal kunnen uitwerken.

Vertical Pipeline Pushing System

Falcon engineers ontwikkeld voor zowel hun trouwe klanten als onder eigen beheer machines. In eigen beheer valt bijvoorbeeld het syteem VPPS (Vertical Pipeline Pushing System). VPPS is een innovatieve en milieuvriendelijke methode om snel en goedkoop (gas)leidingen in de (zachte) grond te drukken. De VPPS is een uiterst geschikte oplossing voor het drukken van gas- en pijpleidingen in nieuwbouw, slecht toegankelijke gebieden en bij dekking manco’s.

Ook interesse in het engineeren van uw ‘custom made’ project, of wilt u uw idee checken op haalbaarheid, neem dancontact met ons op.

perspijp1-falcon-engineers

perspijp2-falcon-engineers