Engineering

Kijken in de werkplaats

Onze betrokkenheid houdt niet op bij het afleveren van de tekeningen. Heeft u een eigen producent, dan houden wij graag contact met dit bedrijf tijdens de realisatie. Sterker nog, wij plegen het liefst ook overleg met de mensen in de werkplaats. Zo kunnen wij tips en adviezen uitwisselen en voor kennisoverdracht zorgen. Onze ervaring is dat dit altijd een beter product oplevert. Ook stelt het ons in staat om door hun ogen naar onze eigen tekeningen te kijken. Mede daardoor krijgen wij vaak complimenten over ons werk van de mensen die het uitvoeren.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

shutterstock_172936511

shutterstock_62351788

Keuringen

Voor ons is het belangrijk om te weten aan welke norm(en) onze engineers de engineering moeten koppelen. Zo kunnen wij direct vanaf “start” de laatst geldende norm hanteren, en de sterkteberekening hieraan toetsen.

Onze berekeningen zijn helder van uitleg en verwoord in duidelijke bewoordingen. Zo kan geen twijfel ontstaan over de interpretatie. Wel zo handig, want opheldering vragen kost veel waardevolle tijd. Bovendien komt uw installatie op die manier straks moeiteloos door de keuring.