Basic design

Falcon Engineers BV is zeer bedreven in het gebruik van 2D/3D Cad software. Zo werken wij al jaren met Autocad en Inventor en werken altijd de laatste releases Inventor Suite en Inventor Professional en/of Autocad. Desgewenst kunnen we ook met oudere releases werken.

Schetsen

Zo zijn wij in staat om zonder of met een idee van de klant een project technisch te vertalen vanaf schets, in een ontwerp, zowel 2D als 3D.

Allereerst maken wij na een brainstormsessie met klant en/of collega’s meerdere handschetsen waardoor de klant niet hoeft te kiezen uit één ontwerp. Daarbij geven wij de voor- en nadelen aan van iedere schets. Voorwaarde is dat het uiteindelijke design slim gekozen wordt, en eenvoudig te fabriceren.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

shutterstock_272315504-2

 

Ampelmann-2

3D Schetsen

In overleg met de klant wordt vervolgens gekozen voor één schets die verder wordt uitgewerkt tot een volwaardig ontwerp. Dit gebeurt of in Autocad (2D) of in Inventor (3D). Mits gewenst en/of noodzakelijk gaan we parallel aan ontwerpfase het project doorrekenen met een FEM pakket.

Om onze klant of andere afnemers te overtuigen / enthousiasmeren maken we desgewenst een visualisatie of simulatie van het product.
Neem voor meer informatie contact met ons op.